Buitenschoolse opvang

De BSO is gezellig ingericht met verschillende spel- en creatieve materialen, passend bij de leeftijden van de kinderen. Daarnaast kunnen de kinderen gebruikmaken van de sporthal en de speellokalen in het gebouw. Ook hebben we vele mogelijkheden in de buurt, zoals het speel/ontdekeiland, skatebaan en pannakooi, de kinderboerderij en de dijk. Buitenspelen doen we in de aangrenzende buitenruimte, die op een natuurlijke en uitdagende manier is ingericht, of op het plein. Achter ons gebouw is een autovrij gebied aangelegd met paden, gras en water, waar de oudere kinderen kunnen skaten, vliegeren, voetballen en vissen.

Op de BSO werken we met een activiteitenaanbod in de vorm van een activiteitenkalender, waarbij activiteiten gekoppeld worden aan een bepaald thema. De kinderen worden betrokken bij het bedenken van de thema’s en de activiteiten. Voor iedere dag van de week staan er verschillende activiteiten gepland. Kinderen kunnen er ook voor kiezen om naar judo- of danslessen te gaan die in het gebouw worden georganiseerd of zich in te schrijven voor kunst- en cultuuractiviteiten.

Kom gerust eens langs na schooltijd. Uw zoon of dochter mag altijd een keer vrijblijvend meespelen om te kijken of hij/zij het leuk vindt.

Spreekt ons verhaal u aan en wilt u kennismaken?

Als u belangstelling heeft voor ons kindcentrum, maken we graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. U krijgt uitleg over het kindcentrum en de mogelijkheden die dit voor u biedt. Daarna volgt een intake op de afdeling waar uw kind voor wordt aangemeld.

Aanmelden voor kennismakingsgesprek