Kinderdag- en peuteropvang

In ons kindcentrum zijn twee verticale groepen voor kinderen van 0 tot 5 jaar en twee peuteropvanggroepen. De groepen zijn gezellig, huiselijk en uitdagend ingericht. Kinderen kunnen in de huishoek, de bouwhoek en de leeshoek spelen. Ook is er een ontdekhoek die is ingericht rond het thema of project waar we mee bezig zijn. Onze tuin is ‘natuurlijk’ aangelegd en biedt kinderen volop de gelegenheid om op ontdekkingsreis te gaan. Wekelijks gaan we met de kinderen naar het speellokaal. Op maandag en woensdag onder deskundige begeleiding van een vakdocent van het Huis van de Sport.

Wij werken op de dagopvang en de peuteropvang met de educatieve methode Piramide. Piramide biedt een veilige speel- en leeromgeving. Door een slimme combinatie van vrij spel en gezamenlijke activiteiten helpt Piramide de kinderen grip te krijgen op de wereld. Piramide richt zich op alle ontwikkelingsgebieden: naast de verstandelijke ontwikkeling wordt ruimschoots aandacht besteed aan de emotionele en motorische ontwikkeling van de kinderen. De pedagogisch medewerker houdt de ontwikkeling van ieder kind in de gaten. Op basis van het dagelijks contact wordt een observatielijst bijgehouden.

Wij werken met thema’s op jaarbasis. Bij sommige thema’s werken we samen met het onderwijs. Op vaste overleggen we met onderwijs en peuteropvang om activiteiten op elkaar af te stemmen.

Nieuwsgierig geworden? Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen. U bent van harte welkom!

Spreekt ons verhaal u aan en wilt u kennismaken?

Als u belangstelling heeft voor ons kindcentrum, maken we graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. U krijgt uitleg over het kindcentrum en de mogelijkheden die dit voor u biedt. Daarna volgt een intake op de afdeling waar uw kind voor wordt aangemeld.

Aanmelden voor kennismakingsgesprek