Aanmelden

U kunt uw kind(eren) het hele jaar aanmelden. U maakt daarvoor een afspraak met de directie. Dan wordt het aanmeldformulier samen met u ingevuld. U krijgt uitleg over het kindcentrum en de mogelijkheden die dit voor u biedt. Daarna volgt een intake op de afdeling waar uw kind voor wordt aangemeld.

Voor de kinderopvang en de BSO wordt u uitgenodigd voor een rondleiding en een kennismakingsgesprek met de leidster. Ook kunnen de wensen voor plaatsing worden besproken. Wat school betreft wordt uw kind, als er geen bijzondere onderwijsbehoefte is, geplaatst in de groep waar het op basis van zijn leeftijd hoort. Dan is uw kind ingeschreven. De leerkracht van uw kind maakt vervolgens een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Wilt u een kennismakingsgesprek met de (adjunct)directeur? Vul dan onderstaande gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Spreekt ons verhaal u aan en wilt u kennismaken?

Als u belangstelling heeft voor ons kindcentrum, maken we graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. U krijgt uitleg over het kindcentrum en de mogelijkheden die dit voor u biedt. Daarna volgt een intake op de afdeling waar uw kind voor wordt aangemeld.

Aanmelden voor kennismakingsgesprek